"Akaryakıt İstasyonlarında Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi" Gerçekleştirildi

GÜNCEL 11.03.2021 - 10:19, Güncelleme: 11.03.2021 - 10:22 3169+ kez okundu.
 

"Akaryakıt İstasyonlarında Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi" Gerçekleştirildi

TOBB Türkiye Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi koordinasyonunda, “Akaryakıt İstasyonlarında Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi” gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi koordinasyonunda, meclise üye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası-PUİS ve Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası - TABGİS’in destekleriyle Çevre ve Atık Yönetimi Uzmanı Yağmur Cengiz Eroğlu tarafından Akaryakıt İstasyonlarında Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi gerçekleştirildi.​ Açılış konuşmasını TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı Saygın Baban’ın yaptığı eğitimde atıkların Lisanslı Tesise Verilmesi, sıfır atık sistemi ve geçici depolama alanlarıyla ilgili detaylı bilgi verildi. Eğitim sonunda ise katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı.
TOBB Türkiye Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi koordinasyonunda, “Akaryakıt İstasyonlarında Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi” gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi koordinasyonunda, meclise üye Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası-PUİS ve Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası - TABGİS’in destekleriyle Çevre ve Atık Yönetimi Uzmanı Yağmur Cengiz Eroğlu tarafından Akaryakıt İstasyonlarında Sıfır Atık Uygulaması Eğitimi gerçekleştirildi.​

Açılış konuşmasını TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı Saygın Baban’ın yaptığı eğitimde atıkların Lisanslı Tesise Verilmesi, sıfır atık sistemi ve geçici depolama alanlarıyla ilgili detaylı bilgi verildi. Eğitim sonunda ise katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.