Ağrı'da Jeotermal Kaynak Sahaları İhale Edilecek

YENİLENEBİLİR ENERJİ 22.03.2021 - 10:13, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:13 3369+ kez okundu.
 

Ağrı'da Jeotermal Kaynak Sahaları İhale Edilecek

Ağrı'nın Patnos, Doğubayazıt ve Taşlıçay ilçelerinde jeotermal kaynak sahaları ihale edilecek.

Ağrı İl Özel İdaresinin konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Patnos-Düzceli, Doğubayazıt-Sağlıksuyu ve Taşlıçay-Dilekyazı mevkilerinde bulunan jeotermal kaynak sahalarının ihaleleri 2 Nisan'da 10.00-10.30 saatlerinde yapılacak. Sahalar için muhammen bedel 56 bin 10 lira, geçici teminat bedeli ise 1680 lira 33 kuruş olarak belirlendi. Ayrıca, yine Resmi Gazete'de yayımlanan Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının ilanına göre, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi alanına ait Yüksek Gerilim-Alçak Gerilim elektrik şebekesi ve ENH yapım işi, 8 Nisan'da kapalı zarf teklif alma usulüyle ihale edilecek.
Ağrı'nın Patnos, Doğubayazıt ve Taşlıçay ilçelerinde jeotermal kaynak sahaları ihale edilecek.

Ağrı İl Özel İdaresinin konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Patnos-Düzceli, Doğubayazıt-Sağlıksuyu ve Taşlıçay-Dilekyazı mevkilerinde bulunan jeotermal kaynak sahalarının ihaleleri 2 Nisan'da 10.00-10.30 saatlerinde yapılacak.

Sahalar için muhammen bedel 56 bin 10 lira, geçici teminat bedeli ise 1680 lira 33 kuruş olarak belirlendi.

Ayrıca, yine Resmi Gazete'de yayımlanan Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının ilanına göre, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi alanına ait Yüksek Gerilim-Alçak Gerilim elektrik şebekesi ve ENH yapım işi, 8 Nisan'da kapalı zarf teklif alma usulüyle ihale edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.