Türkiye jeneratör ve güç sistemleri sektörünün bugünü ve geleceğini şekillendirecek yeni Yönetim Kurulu yapılanmasını, stratejik önceliklerini ve kurumsal yol haritasını kamuoyu ile paylaşmaktan memnuniyet duymaktadır.

Kuruluşundan bu yana kısa sürede sektörün ortak sesi ve temsil gücü haline gelen JENDER; yeni yönetim dönemiyle birlikte küresel vizyonunu daha da ileri taşımayı, Türkiye’nin yüksek katma değerli güç sistemleri üretim ve ihracat kapasitesini uluslararası ölçekte güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Yeni dönem; yalnızca bir görev dağılımı değil, Türkiye jeneratör ve güç sistemleri sektörünün kurumsallaşması, teknik kapasitesinin artırılması, sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşümle uyumlanması ve uluslararası temsiliyetinin güçlendirilmesi yönünde bütüncül bir vizyonu ifade etmektedir.

“Yeni dönem, JENDER’in Türk jeneratör ve güç sistemleri sektörünü; teknik yeterlilik, sürdürülebilirlik ve küresel rekabet ekseninde ileri taşıma kararlılığını güçlü biçimde ortaya koymaktadır.”

Sn. Burak BAŞEĞMEZLER – TEKSAN Jeneratör

Yönetim Kurulu Başkanı | Chairman & President

• Sn. Sinan Gökhan Güner – EMSA Jeneratör

Başkan Vekili & Sayman | Vice Chairman & Treasurer

• Sn. Kadir Sümerkent – KJ Power Jeneratör

Başkan Vekili | Vice Chairman

• Sn. Nazmi Atalay – AKSA Jeneratör

Yönetim Kurulu Üyesi | Board Member

• Sn. Semih Gökalp – ALIMAR Jeneratör

Yönetim Kurulu Üyesi | Board Member

Finansmana Erişim Sorunu Sanayideki Enerji Verimliliği Hamlesini Yavaşlatıyor
Finansmana Erişim Sorunu Sanayideki Enerji Verimliliği Hamlesini Yavaşlatıyor
İçeriği Görüntüle

• Sn. Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan – İŞBİR Elektrik

Yönetim Kurulu Üyesi | Board Member

• Sn. İnanç Çubuklu – IDEA Jeneratör

Yönetim Kurulu Üyesi | Board Member

• Sn. Faruk Aksoy

Genel Sekreter | Secretary General & Board Member

Muhabir: Gazete Enerji